Yrkesmåleri

Har du planer på att måla eller tapetsera men drar dig för att göra det själv? Vill du ha professionell hjälp med måleri i närheten av Habo och Jönköping för att garantera ett perfekt resultat? Då ska du vända dig till oss på Bohman & Son!


Våra skickliga yrkesmålare är experter på färg och tapeter och finns till hands för att hjälpa till med allt inom målning och tapetsering. Vi utför både inomhus- och utomhusmålningar och tillsammans med dig väljer vi rätt färg och produkter. Vi är anslutna till Målaremästarna och kan garantera ett strålande resultat som du kommer vara minst sagt nöjd med.

Vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på noggrannheten. Vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner och utför både små och stora projekt. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver experthjälp med måleri i Habo och Jönköping med omnejd!

Givetvis går ROT-avdraget utmärkt att använda när du anlitar oss för måleriarbeten.

INDUSTRIMÅLNING

Vi målar allt inom industri och företag, exempelvis målning och vävsättning av kontor, målning av lager- och industrilokaler med mera.

INVÄNDIG MÅLNING

Vi utför den mesta inomhusmålning inklusive spackling, målning, vävsättning och snickermålning. Vi utför den mesta inomhusmålning inklusive spackling, målning, vävsättning och snickerimålning. Snickerimålning innefattar målning av bland annat dörrar, köksluckor och fönster. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag!

TAPETSERING

Vi utför tapetsering och förberedelser för detta. Tapeterna väljer du i vår butik där du kan välja mellan flera av de marknadsledande tapetleverantörerna.

UTVÄNDIG MÅLNING

Vi utför utvändig målning för företag och privatpersoner. Kontakta oss för mer information.

Tom Rosenqvist
Philip Gustavsson

ROTAVDRAGET

Med ROT-avdraget kan du dra av så mycket som 30% av arbetskostnaden när du anlitar en målare. Max 50 000 kronor per person och år. Hur mycket du tjänar på att slippa tejptrassel, spackeldamm, färgkladd och kvällsknog kan du säkert föreställa dig. Kontakta oss för ett kostnadsförslag redan idag.

Du kan läsa mer om ROT-avdraget för hushållsnära tjänster på Skatteverket. Där kan du även räkna ut den maximala summan du kan utnyttja för ROT-avdrag.

Behöver du professionell hjälp?

Svårt att måla och tapetsera själv? Våra yrkesmålare kan färg och tapeter och finns till hands för att hjälpa till med allt inom målning och tapetsering. Vi utför både inomhus- och utomhusmålningar och tillsammans med dig väljer vi rätt färg och produkter.

Fredrik Bohman
0708-75 03 96