VÅGA FÄRG

Dags att ge ditt hem ett rejält lyft? Gör det med färg! Att byta kulör kan förändra ett rum eller ett hus totalt och skapa en helt ny känsla.


VÄLKOMMEN TILL BOHMAN & SON

VÄLSORTERAD FÄRGBUTIK

I vår färgbutik i Habo, strax utanför Jönköping, finns olika produkter uppmålade, så att du kan se och känna skillnaden mellan olika glanser och ytor. LADY produkter finns i både väggfärg och fantastisk snickerifärg till möbler. Vilken stil har du och vilken känsla vill du att ditt hem ska förmedla? Tala om det för oss så hjälper vi dig att ta fram just det du söker! På Bohman & Son i Habo arbetar personal som har stor kunskap kring färg och lång erfarenhet av att hjälpa kunder som vill skapa en ny känsla i sitt hem med hjälp av färg.

Kom till vår butik i Habo, en bit utanför Jönköping, och låt dig inspireras i vår färghörna. Svårt att veta vad du ska välja? Självklart hjälper vi dig att välja rätt färg i samråd med vår kunniga personal.

UTOMHUSFÄRG

När det är dags för utvändig målning så vill vi varmt rekommendera Jotuns Demidekk. Demidekk finns också i MATT, som ger en matt yta och samtidigt håller kulörer lika bra som övriga Demidekk-produkter.

Vi har ett komplett sortiment av olja, terrasslasyr och trallskydd, en kiselblekning från Biokleen, som får din altan att se ljus och fräsch ut i många år! Under vår-och sommarsäsongen finns självklart mycket uppmålat i och utanför butiken!

Linda Hermansson
036-410 55

Vill du hjälp att välja färg?

Behöver du hjälp att hitta rätt nyans eller känsla? Besök oss i butiken så guidar vi dig genom färgskalor och material. I vår färghörna har vi massor av uppmålade kulörer som ger dig inspiration till kommande projekt.

INOMHUSFÄRG

Hos oss hittar du kulörer för alla rum och projekt. Kom in i butiken så hjälper vi dig.

Behöver du professionell hjälp?

Svårt att måla och tapetsera själv? Våra yrkesmålare kan färg och tapeter och finns till hands för att hjälpa till med allt inom målning och tapetsering. Vi utför både inomhus- och utomhusmålningar och tillsammans med dig väljer vi rätt färg och produkter.

Fredrik Bohman
0708-75 03 96

INSPIRATION

I vår butik i Habo har vi massor med färgprover och inspiration som gör ditt färgval enklare.