HITTA DITT GOLV HOS OSS

Dags att lägga golv? Hos Bohman & Son i Habo, strax utanför Jönköping, hittar du golv för hemmets alla rum! Ett nytt golv ger rummet ett nytt ansikte och ett rejält lyft.


HOS BOHMAN & SON BLIR DET LÄTT

ATT HITTA RÄTT GOLV

På vår stora golvavdelning med brett sortiment hittar ni parkett, laminat, fanérgolv, vinylklick/korkvinyl, plastmattor och linoleum. Vi har även ett urval av golvlister och socklar. Vi har alltid parkett på lager i flera utföranden till rätt pris.

För oss på Bohman & Son i Habo är det viktigt att våra kunder blir nöjda med våra produkter. Därför har vi med omsorg valt ut kvalitetsprodukter från välkända aktörer på marknaden. Ur Golvabias breda sortiment av textilmattor kan du välja matta till ett helt rum, till trappan eller en måttanpassad matta till soffgruppen. Kan fås med langettering eller kantband.

Vill ni ha professionell hjälp att lägga golvet? Överlåt arbetet till våra skickliga samarbetspartners för ett utmärkt resultat! Tveka inte på att ta en tur till vår butik i Habo, 2 mil nordväst om Jönköping, för att hitta ett golv som faller dig i smaken. Vår personal finns till för att hjälpa dig med det du behöver!

Behöver du tips och råd?

Trä, laminat, parkett eller plast? Det finns ett golv för varje rum, men ibland kan det vara svårt att avgöra vad som passar bäst. Kom in i butiken och prata golv med oss så hjälper vi dig hitta rätt material och design för ditt nästa projekt.

Marcus Lindelöw
036-410 55

VÅRA VARUMÄRKEN