Tapeter

Sugen på att liva upp ditt hem med härliga färger och mönster? Välkommen in till oss på Bohman & Son i Habo, strax utanför Jönköping, för att hitta rätt tapet för ditt hem!


FÖRÄNDRA RUMMET MED NYA

TAPETER

Hos oss kan du välja och vraka bland vackra kvalitetstapeter från kända varumärken som Boråstapeter, Sandberg, Midbec, Intrade, Morris m.fl. Vi har tapeter för alla hem och i vår unika utställning får du samla inspiration och känna efter vilken typ av tapet du tror kommer göra sig bäst hemma hos dig. Du får personlig hjälp av vår personal och kan i lugn och ro sitta och bläddra igenom våra härliga kollektioner med en kopp kaffe. Vi säljer också glasfiberväv, renoveringsväv, slätväv och andra tillbehör för tapetsering.

Låt väggarna ta plats i ditt hem! Tapet av hög kvalitet gör att hemmet blir ombonat och inbjudande. Drar du dig för att måla och tapetsera själv? Vårt måleri hjälper er gärna! Kontakta Fredrik Bohman, 0708-750396, och berätta om dina önskemål. Välkommen in till vår butik i Habo, Jönköping för att så hjälper vi dig med inspiration och att hitta rätt tapet.

Vi hjälper dig välja tapeter

Oavsett om du behöver inspiration eller praktiska råd kring tapeter så hjälper vi dig i butiken. Kom in på en kopp kaffe så kan vi guida dig i lugn och ro.

Elin Martinsson
036-410 55
Linda Hermansson
036-410 55

INSPRIATION

Vi har massor av tapeter att inspireras i butiken. Välkommen att besöka oss.

Öppettider

Vardagar: 07.00 – 18.00
Lördag: 09.30 – 13.00
Söndag: Stängt

Hitta till oss

Vår butik hittar du på Bagaregatan 1, Habo.

Visa på karta.

VÅRA VARUMÄRKEN