Badrumsbutik i Habo, Jönköping Allt för din badrumsrenovering

Drömmer du om att få starta dagen i ett riktigt härligt badrum och funderar på om det är dags för en badrumsrenovering? Det är du inte ensam om!


UNIK UTSTÄLLNING

BADRUM

Att renovera för att få ett modernt och fräscht badrum är en lyx som sätter guldkant på vardagen – det är något som vi på Bohman & Son i Habo, Jönköping, är väl medvetna om! Därför har vi med omsorg skapat ett brett utbud av högkvalitativa produkter för badrumsrenovering. I vår badrumsbutik får du inspiration för din badrumsrenovering!

Utställningen i vår badrumsbutik skiljer sig från mängden! Vårt showroom består av möblerade miljöer, så att ni får uppleva hur ert badrum kan bli när det är dags att renovera!

Vi ritar även upp ert badrum i 3D.

Från idé till färdigt badrum

Vi hjälper dig med allt från materialval till planering och praktiska råd.

KONTAKTA OSS →

Hemleverans?

Självklart kan vi leverera vårt kakel och klinker
hem till dörren! Kontakta oss för kostnadsförslag.

Vi ritar i 3D

Nu kan vi rita och planera ditt badrum i
3D, välkommen in och prata med oss!

Badrumsinredning och badrumsmöbler

Hos Bohman & Son i Habo, Jönköping hittar du badrumsinredning och badrumsmöbler från noggrant utvalda och välkända leverantörer! Design och kvalitet i möbler, duschar, handdukstorkar mm. Besök vår butik och låt dig inspireras av badrumsinredning och badrumsmöbler i vårt showroom!

Här kan ni utforska några utvalda badrumsmiljöer i detalj. Ni kan också se hur våra populära kakel/klinker-serier kan se ut i en miljö tillsammans med badrumsinredning och accessoarer.Varmt välkommen till Bohman & Son i Habo, strax utanför Jönköping, för att hitta badrumsinredning och badrumsmöbler till ert hem!


BADRUMSGUIDEN

TIPS & RÅD

PLANERA, PLANERA, PLANERA

Alla projekt mår bra av att planeras ordentligt. Hur vill ni att badrummet ska kännas? Vilka funktioner behövs till just er familj? Hur mycket förvaring får plats? Eluttag? Ibland finns smarta lösningar på t ex duschväggar till lite svårare utrymmen – fråga oss!

ANLITA PROFFS

Ska du inte göra jobbet själv- se till att anlita någon behörig. Vi har många bra hantverkare som handlar av oss. Vi hjälper gärna till med en kontakt!

RITA UPP BADRUMMET

Ibland kan det vara svårt att se vad som får plats och hur vissa lösningar kan fungera. Därför har vi möjlighet att rita upp just ert badrum i 3-D för att ni ska kunna se färdigt resultat. För detta kan det vara bra att boka ett möte i butiken.