Öppet (stänger kl 18.00) | Vard: 07.00 - 18.00, Lörd 09.30 - 13.00

Yrkesmåleri

Våra yrkesmålare kan färg och tapeter och finns till hands för att hjälpa till med allt inom målning och tapetsering. Vi utför både inomhus- och utomhusmålningar och tillsammans med dig väljer vi rätt färg och produkter. Vi är anslutna till Målaremästarna.

Industrimålning

Vi målar allt inom industri och företag, exempelvis målning och vävsättning av kontor, målning av lager- och industrilokaler med mera.

Invändig målning

Vi utför den mesta inomhusmålning inklusive spackling, målning, vävsättning och snickermålning. Snickerimålning innefattar målning av bland annat dörrar, köksluckor och fönster.
Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag!

Tapetsering

Vi utför tapetsering och förberedelser för detta. Tapeterna väljer du i vår butik där du kan välja mellan flera av de marknadsledande tapetleverantörerna.

Utvändig målning

Vi utför utvändig målning för företag och privatpersoner. Kontakta oss för mer information.

Rotavdraget

Med ROT-avdraget kan du dra av så mycket som 30% av arbetskostnaden när du anlitar en målare. Max 50 000 kronor per person och år. Hur mycket du tjänar på att slippa tejptrassel, spackeldamm, färgkladd och kvällsknog kan du säkert föreställa dig. Kontakta oss för ett kostnadsförslag redan idag.

Du kan läsa mer om ROT-avdraget för hushållsnära tjänster på Skatteverket. Där kan du även räkna ut den maximala summan du kan utnyttja för ROT-avdrag.

Givetvis går ROT-avdraget utmärkt att använda när du anlitar oss för måleriarbeten.