Öppet (stänger kl 18.00) | Vard: 07.00 - 18.00, Lörd 09.30 - 13.00

Färg

Förändra med färg! Att byta kulör kan förändra ett rum eller ett hus totalt. I vår butik finns olika produkter uppmålade, så att du kan se och känna skillnaden mellan olika glanser och ytor. LADY produkter finns i både väggfärg och fantastisk färg till möbler.

För utvändig målning rekommenderar vi Jotuns Demidekk. Demidekk finns också i MATT, som ger en matt yta och samtidigt håller kulörer lika bra som övriga Demidekk-produkter.

Vi har ett komplett sortiment av olja, terrasslasyr och trallskydd, en kiselblekning från Biokleen, som får din altan att se ljus och fräsch ut i många år! Under vår-och sommarsäsongen finns självklart mycket uppmålat i och utanför butiken!

Kom till vår butik i Habo och låt dig inspireras i vår färghörna. Självklart hjälper vi dig att välja rätt färg i samråd med vår kunniga personal.

Nyhet – Demidekk Infinity

Demidekk Infinity är en helt ny revolutionerande nyhet inom fasadfärg! Tuffa tester har gjorts med fantastiska resultat. Produkten är självrengörande och gör att ditt hus kommer se nymålat ut längst!
Läs mer på jotun.se

Jotun

Färg från Jotun
www.jotun.com