Färg

Uterum
Demidekk_Brilliant_White_3L
Feet detail
3l_demidekk_terrasslasyr-1
20170325_094739
färg Demidekk Habo måla hus fasad
LADY väggfärg Habo
Jotun studio2182240ret
Jotun Kapp2182937rettz AI

Förändra med färg! Att byta kulör kan förändra ett rum eller ett hus totalt. I vår butik finns olika produkter uppmålade, så att du kan se och känna skillnaden mellan olika glanser och ytor. LADY produkter finns i både väggfärg och fantastisk färg till möbler.

Är du trött på dina gulnade paneltak? Vi har ett komplett system, helt vattenbaserat, som spärrar kvistar och genomslag och gör dina tak vita och fräscha.

För utvändig målning rekommenderar vi bl.a Teknos Nordica Eko och Jotuns Demidekk Ultimate. Demidekk Ultimate finns nu också i MATT, som ger en matt yta och samtidigt håller kulörer lika bra som övriga Demidekk produkter.

Vi har ett komplett sortiment av olja, terrasslasyr och trallskydd, en kiselblekning från Biokleen, som får din altan att se ljus och fräsch ut i många år! Under vår-och sommarsäsongen finns självklart mycket uppmålat i och utanför butiken!

Kom till vår butik i Habo och låt dig inspireras i vår färghörna. Självklart hjälper vi dig att välja rätt färg i samråd med vår kunniga personal.

Vi saluför färger från

Jotun

Teknos

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram