Butik

maleributik-viibutiken

I butiken har vi invändiga måleriprodukter från Jotun och Teknos till allt från spackling på vägg, till slutfinishen på fönster och dörrar. I vårt utvändiga målerisortiment har vi färg och lasyrer från Teknos och Jotun. I tvättsortimentet har vi målartvätt från Bio-Kleen, Jotun och Teknos, för allt från en lätt avtvättning innan en ommålning inomhus till kraftigare tvättmedel mot svartmögel på husfasader och tegeltak.

Hos oss hittar ni en kakelavdelning som inte är en i mängden! Vi handlar direkt från fabriker i Italien och Spanien, och har mycket på lager.

Vi har även golv från Golvabia, Tarkett, Forbo med flera. I vårt tapetsortiment har vi tapeter från flera stora svenska och internationella företag, däribland Midbec, Intrade, Borås Tapeter och Sandbergs.

Nu kan ni också handla inredning av oss! Vi tycker det är fantastiskt kul att kunna erbjuda det där lilla extra som gör så mycket för rummet, när målningen eller tapetseringen är klar! Eller varför inte till uterummet? Lyktor, kuddar och plädar är mysigt både ute och inne!

Vill du kontakta butiken finner du uppgifterna här, du kan även få en vägbeskrivning och karta till butiken här. Butiken ligger i Habo och vi har många kunder från närområdet, till exempel Jönköping, Bankeryd och Mullsjö.

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram